En sak mindre att bestämma inför brölloppet.. :)

Så var efterrätten spikad till vårt bröllop.. :) Känns så skönt men iofs så kanske man hinner ändra sig innan dess men man har ialalfall ett utkast.. Vad det blir är inget jag komemr avslöja än iallafall. :)

Helgen har vart lugn hittills.. Igår bjöd vi mina svärföräladrar på middag som tack för hj'lpen med barnvakt.. Mycket trevligt och god mat fastän enkel..

Nu sover mina söta barn så jag passar på att mellanmåla lite och sen kolla inte lite stuff på nätet..

Hittat ett par roliga saker som jag tänker lägga in senare under kvällen eller morgondagen..

Kram

Kan nån lyckas så är det jag...


Som sagt!!! Idag ska vi ha Fredriks föräldrar på middag som tack fär att dom satt barnvakt! JKag ska åka och handla och har bråttom då fredrik har ett viktigt möte.. Jag åker iväg och sen när jag ska tillbaka ska jag bara ställa in kassarna i bagaget... Så jag krafsar bort snö och tänker att här verkar handtaget vara,, NIX!!! Vad händer,, JO jag får med mej hela reg skylten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Men hur är det möjligt!!??!! Jo För MARIE-LOUISE är allt möjligt!!!!!!!!!!!!! Jag citerar min älskling; Varför är jag inte förvånad och så skrattade han!! Jag var tokstressad till max då han blev sen..


Ja så kan det gå då M-Lo är på äventyr!!!!

Barnen sover nu så nu ska jag ta och fixa hemma..

Ha en trevlig helg !!

Kram

Barnfri helg!!!


Helgen som vart har vart min och min älsklings första helg tillsammans som barnfria.. Läskigt men sååå underbart!!!

Vi hade turen att få åka med våra gulliga vänner S&E.. Sen så på fredagen var vi och åt på deras favvohak PONG.. Mycket god mat!!!! Rekommenderas.. Sen så gick vi en sväng på stan och glömde precis bort allt som vi SKULLE och som vi BESTÄMT att vi skulle göra.. Jaja.. så kan det gå.. Men fredagen avslutades med lite ost och kex och sen sov vi från 21.00 - 09.00 .. Så tillbringas första barnfria kvällen som småbarnsförälder.. :) MEN så skönt det var att få sova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördagen tillbringades på Grand Hotel.. Deras bröllopsmässa som var vårt syfte med resan.. Vi blev besvikna på mässan faktiskt.. Visst vi visste det skulle bli mycket lokala grejer men det var liksom för mycket.. Dukning hade dom nog glömt totalt.. Känner att man skulle kunnat göra det såå mycket bättre.. Kanske har dom blivit hemmablinda för i år skulle dom fira 10 år och sen dessutom prinsessbröllops år...


Vi passade på att äta en lunch på verandan.. 500sek för två räksallad med isvatten,, JOJO!! hihi.. Men räksalladen var UNDERBAR!!

Efter mässan så tog vi en paus och vilade lite innan det bar iväg på Jensens Böfhus för 3 r med öl.. 670sek gick det kalaset på.. Hyfsade prisskillnader.. ;)
Mätta och belåtna kantade vi vidare till Isbaren,, Så coolt.. ;) Kallt så i i norden men skoj var det,, TOg en kryptonit drink tror jag bestämt,, blev alldesl självlysande och grön och fin,, hihi

Avslutade kvällen med en drink på skybar.. Trevligt ställe längst upp på hotellet.. :)

SÖndagen var lugnt.. tidigt plan hem för att träffa våra små ölskade underbara tjejer... Vi var ju hyfsat nyfikna på hur farfar & farmor hade det.. Var dom helt slut på???

Barn och farföräldrar hade haft det kanon och vi likaså.. EN underbar kanonhelg helt enkelt!!!

Längtar redan till nästa!!

Iofs så får vi barnvakt den 5 feb igen då det är dags för schlageryra.. Vi går på genrepet detta år.. :)

kram på er!!!