long time no ...

Det har vart en ehl del sen sist.. Barnen har vart sjuka och det kändes som att det aldrig skulle ta slut men nu ser jag slutet på denna omgång. Elvira och Olivia 'r nu på dagis så vi får se hur läng dom klarar sig denna gång..

Inte så mycket har hänt sen sist..
Men här är lite av det jag pysslat med..

Ida, barnens kusin har fyllt år så jag passade på att baka en tårta till henne och sen cupcakes till oss oxå.. :)
Ida Älskar Hello Kitty så jag lovade hennes mamma att jag fixar det.. Har aldrig gjort det men vad sjutton.. vågar man inget vinner man inget heller och här är resultatet.. Jag är nöjd och Ida vart sååå nöjd.. :)
Baka baka liten kaka...

Som sagt så har jag ju lite baknojja nu och har bakat några cupcakes igen,, hihi,,

Och nu i dagarna ska jag baka flera och sen ska jag gå lös och fixa en Hello Kitty tårta till Lilla söta Ida. Jag har aldrig gjort en sån och vi får väl se hur det kommer gå men på nåt sätt ska det gå.. :)

Fortfarande sjukstuga...

Barnen är fortfarande sjuka!!:( Men Elvira håller på att bli frisk,, Olivia har feber ännu men inte så hostig,, SNoret rinner ju ut genom näsan nu iallafall vilket är himla skönt. Jag ser ljuset!!
Det är bara en sån J&%/¤/(¤" la otur att vi bestämde att lilla Juna skulle komma upp denna vecka,, Skulle ju bli mysigt och så denna vecka med att ha henne och mamma madde hemma hos oss!!!!!!!!!!!!! Men kanske kan dom komma upp en vecka fram över oxå.. Hoppas på det..

Annars så försöker jag planera bröllop.. eller Vi såklart,, Men det går inte bra.. TIden är emot oss.. Och nu med allt som vart så känns det panikartat!! Men det ska gå.. Bara jag kunde hitta en klänning oxå och fredrik kläder..

Nä nu ska jag ta hand om mina små.. Blir mer uppdatering vid tillfälle eller så kör vi bara på.. :)

Kram på er