Dag 1

Jo dagen började bra,

frukost : te och finn krisp m smör och ost och salami
lucnh: kyckling paj  a la lchfskal
middag: lax i hummersås och lite pot.mos
kvällsfika brie och lufttorkad skinka..

ja så har dagen vart i matväg,, jävligt bra för att vara mej ,, det ska gudarna veta..

natti natti

Be my valentine ..Idag är det alla hjärtans dag!!!!
Så jag ska ge mej ut på stan idag och köpa nåt fint till min familj!!!! :)
Jag gillar det och min familj betyder allt för mig!!!
Min älskade man och mina fina barn!!! Ni är allt för mej!
Jag älskar er!!!!!
Kram & Puss

Projekt "flytta hemifrån"

Har startat! Men det är ritningastadie fortfarande och jag vet inte när det kan bli klart heller. Det beror på de stackars flyttkarlar som jag ska anlita.. Det här känns så skoj och jag hoppas det kommer bli så bra som jag vill ha det.
Men det är inte lätt!!! Mycket ska fixas och räknas på. Det kostar ju lite oxå. Man får leta i lite gömmor och se vad man har som kan tas med .

Annars så är det plugga som gäller.. ska in med lite material oxh jag vil ha det klart fort och godkänt snabbare. :)
Så jag kan få igång mina andra projekt, emellan detta ska jag ju hinna med allt annat oxå så vi får se hur det blir i slutändan. :)

Annars så finns det lite tidningar ute nu som jag vill ha hem. Våren knackar på dörren och med den så kommer ju alla rensa ut och ordna till "måsten" Men för oss så är det egentligen måsten. Vi har grejer och kläder överallt i alla gömmor!!!!! Och det var såååå klockrent igår på Solsidan. Scenen med slänga och spara. Det är som jag och fredrik.. Han vill slänga allt och jag vill spara ALLT!!!! Men jag ska verkligen försöka nu att slänga lite. Men jag antar att det sitter i att det är dyrt att köpa nya saker och jag tycker mej ha haft lite pengar hela livet och visserligen har jag mej själv att skylla på det men jag ångrar inget i mitt liv. Jag har lärt att min livsväg i livet på både ont och gott.. En hel del obefogad skit har jag fått ta men jag har rest mej i det oxå. :) Idag har jag nästan det liv jag vill ha. Men man ska vara nöjd med det man har och drömmar ska man oxå ha! :) SLuta aldrig drömma och sen en efter en kan man beta av dom. Man lär hela livet!! Flummigt inlägg på slutet,, ja kanske det ,, jag ska nog gå tillbaka till mitt flytta hemifrån projekt,, ;)


kram kram