Sånt jag blir glad av..

Det finns massor jag blir glad av. En gång i livet så skulle jag skriva tacksamhetsdagbok efter att jag sett ett avsnitt av oprahs show... :) det höll i några dagar! Bra gjort av mig faktiskt. Sen när jag jobbade på sas blev jag en av våra hälsoinspiratörer vilket jag gillade väldgit mycket men vilket svårt jobb att jobba med alla kollegor som ville men inte orkade! Visst livet hemma ställer till det , det har jag ju själv fått känna på sen barnen kom men ändå så finns ju tiden om man vill. Det gäller att prioritera. Men Men ändå medans jag skrev ner lite i denna tacksamhetsdagbok så blev jag ju glad. Gla över att jag skrev ner det, över att jag hade saker att glädjas över och att jag kände glädje.

Jag blir glad av så många olika saker. Här är några av dom;

Min familj
mina vänner
choklad
presenter
ett lyckat frisörbesök
att få vara kreativ
nya ideer
kramar
nya skor!!!!!

Märk vad mycket materialt man blir glad av!!!! Tänk om man bara kunde bli lite gladare av nåt som inte har med saker att göra? jag vet inte hur jag ska förklara men ..

Jag blir otroligt glad när jag får sitta och pyssla och komma på saker som jag kan göra själv.
Var kreativ!!!! Det ger mej en otrolig kick och jag mår bara sååå bra! Jag kan sitta i timmar och fixa och trixa och bara göra ...
Men mest blir jag nog glad över att göra nån annan glad!!!! Få nån annan att skratta och bli glad.
Sista jag gjorde nåt sånt var faktiskt på en kollega som vart borta från jobbet nån dag. Eller jag jobbade helg och det gjorde inte denna fröken M.. Jag kände jag ville göra nåt så jag skrev en lapp och la i en back med fläskfilé.. Lite lägnre ner så det tog några backar innan Fröken M hittade lappen och blev GLAD!!! :) Sånt gör mej glad! :)
Hons a ju att hon blev jätteglad. Samma har jag gjort när jag har skrivit småsaker på anslagstavlor till Fröken M och Unge herr J.. Så skoj! och det blir rå skoj när det är uppskattat!
Tack Fröken M och Unge Herr J för att ni blir glada!

Nä nu ska jag ta och lägga mej för att sova. Tänka ut några nya roligheter :)Kram på er !!!!
Natti!!!!

sommar...

Idag känns ju sommaren långt borta. Jag har jobbat på förskolan idag och det är ju mindre skoj att jobba ute när det regnar.. Det är ju helt klart! Tur att alla barnen är sååå otroligt söta.. :)
Men jag kan ändå inte låta bli att längta till sommaren, Jag sitter varje dag och kikar efter husvagnar vi inte har råd med detta år,, ;) Vi har så många andra saker som ska läggas pengar på denna sommar att vi inte tycker att vi behöver köpa en vagn i år men nästa år då blir det nog en vagn, :) Men vem vet,, dyker rätt vagn till rätt pris upp så kanske..
Iallafall kan jag ju inte låta bli att surfa lite efter lite sommargrejer .. allt emellan himmel och jord.. Nu var jag inne på ikeas hemsida och kollade in sommargrejer.. Hittade en hel del som jag gärna vill ha hem .. :)

Vad sägs om dessa härliga saker till underbart härliga färger.!! :) Kanske de får plats i den kommande lekstugan till barnen, :)
fåtöljer i olika färger 499sek/st


Värmdö gungstol i röd eller svart 995sek/st

Sommarlov

muggar i olika färger 9 sek / 4 st


Serveringsskålar 3 st / 49 kr


Skålar 15sek/4 st


tallrikar 19sek/4 st

fast dessa skålar och tallrikar och muggar skulle ju passa finfint i min husvagn , som jag inte har än.. :) Men tänk ifall rätt tillfälle dyker upp och jag står där utan tallrikar och etc.. "!!!!!!!!!solljus.. 149kr
Skulle bli fin utanför en ev lekstuga, :)Detta bord ser helt underbart ut.. Kanske det får gå direkt till lekstugan eller till lekrummet, :) 129kr kostar det. :)

Bilder: www.ikea.se

Ja drömma sig bort kan man alltid!!!

I helgen har jag tapetserat inne på tjejernas lekrum. NU ska det bli klart. Kanske jag hinner imorgon att tapetsera lite mera på kvällen ,, vi får se.. Men det blir såå fint tycker jag då. ;)
Lite fix till deras hus ska ju till så det blir tipptopp.. Jag vill oxå ta bort deras spis och få till lite förvaring men jag tror INTE att tjejerna skulle gå med på det bytet,, Så det får vara ett tag till.. ska komma på nån annan lösning.
Herr F säger att jag har så mycket på gång samtidigt att han blir typ helt snurrig,, hahahahaha Inte lätt att bo med mig inte.. på nåt vis.. :)

Jag ska visa bild om nån dag då jag har fått bilderna i datorn, :)

Nu är det sängläge som gäller,, Trött i ögon och huvud efter en heldag med småfolket. :)

Kram på er!!!