oj oj oj

nu var det längesen jag skrev nåt. Inte för att något itne hänt men har liksom inte haft nån tid.. EN massa saker har hänt och inte minst med blogg.se.. Känenr knappt igen mej ,, hahahaha
FUnderar på om jag ska byta bloggställe men jag avvaktar ett tag till.. Jag ska ge mej på det spännande försöket med att fixa till en header... jag har försökt ge mej på detta tidigare och det funkar INTE kan jag säga.. Kommer förmodligen att sluta med att det itne blir nåt eller så tar jag och letar upp nån flink som kan fixa det åt mej.
 
Idagarna är jag ensam med tjejerna.. EN stor Eloge till er alla ensamma föräldrar än en gång..  Idag lyckades jag ändå få ihop det på morgonen och kom i tid till både dagis och mitt eget jobb.. Härligt tänkte jag.. det hela höll ända till jag sitter med mina älsklingar vid matbordet och söta unga fröken O berättar att mamman glömde ta med gosarna till förskolan.. Där brast mammans hjärta.. Det gick bra för mej men E blev ledsen.. Men mamma det gick bra ändå! jag lovar säger O.. Men OJ vad jag blev ledsen själv.. Ska det vara sååå jäkla svårt att få med allt på morgonen!!! Ja tydligen om man heter Fru Ö!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen toppar unga fröken O med att vi oxå glömt hennes glasögon hemma men jag såg bra ändå mamma.. säger gullungen...!!! Ja nog märks det att pappa "Hjärnan i familjen "är på semester alltid.. !! hahahaha
 
Nä nu måste denna förvirrade mamma gå och lägga sig.. Det sista Unga fräken E sa innan hon somnade var att imorgon mamma ska vi leka och busa.. Och ja denna helg ska vi verkligen det!!!! :)
Vi börjar med en stund i lekparken och sen lunch. Vi kommer sen att åka till underbara Mrs H och hennes underbara kidz..:) Vi får se vart dagen slutar..
 
kram på er underbara människor!!!

Kommentera inlägget här :