upp som en sol ner som en...

Igår var vi på julmiddag på F:s jobb.. Det var julfest men jag kallar det middag. Mat och dryck fick klart godkänt. :)
Iallafall så innan vi skulle åka så gav vi tjejerna middag. På menyn som det gastronomisk läckerhet a la pannkaka. E äter sin pannkaka och Är sen mätt, O däremot var superhungrig och åt flera pannkakor.
F : Oj vad många pannkakor du kan äta, Du var hungrig.
O. Ja det var jag.
F : hela du är ju som en pannkaka..
O Ja och du pappa är en köttbulle...

Jag skrattade gott när jag stod och lockade håret... hihihii

Idag är det massor som står på agendan.. vi får se hur det går.. :)

julklappar på nätet..

Alltså varför har jag inte gjort detta tidigare.. Nu är ju nästan alla julklappar klara!!!!! Bara klicka och betala och sen kommer det paket hem. :) Helt galet bra!!!!! Och i år har jag hittat sååååå bra julklappar och till bra priser dessutom.. Det gillas!!!!!! Nästan alla klappar till kusinerna är klara.. Fredrik har fått sig klappar och tjejernas klappar klickas hem lite nu .. :)

Så nu ska det bara fixas lite i tomteverkstaden.. :) Hoppas jag hinner klart innan julafton..

I år ser jag verkligen fram emot julen. I år blev det så att vi ändå kommer fira hemma hos oss. :) alla sysjon med familjer kommer, Jag bara älskar det! Dessutom har vi ju fått en ny liten bedårande jusin i skaran. Lilla L!! :) Så nu piffar jag hemmet för en mysig jul. Jag hoppas det blir så oxå. :)

Gröt lunch, tomte , tv och middag.. Men vi startar juldagsmorgon med pulka och bobåkning på morgonen.. Hoppas på bra väder och många skratt och vänner, :)

Nu ska jag försöka förbereda morgondagen, Idag har jag sovit bort då huvudvärken satte stopp för jobb idag..

kram på er!!