Slang som slang..

Åhhh NOOOOO!!!!

Kolla in denna vattenslangshållare. Man köper väggfäste , slang och munstycken för sig,
Jag älskart!!! Tycker dessa är supersnygga. Klart man ska ha en snygg vattenslang på sin gård, :) Tror jag ska klicka hem en innan Herr Ö kommer med några invändningar..

Kolla in.. Visst är dom snygga!!!!!!Vet precis vem av mina vänner som borde få en fin present i sommar,,, :)


Bilder från www.familyroom.se

Visst är dom snygga!!!!!

Produktinformation

Vattenslang, 20 meter lång
Svensktillverkad
Hög kvalité
Försedd med UV-skydd.
Lätt smutsavvisande.Vattenslang vit kostar 894sek
Utsmyckning till vattenslang kostar 125sek
Väggfästet och munstycket  kostar  475 sek

Smakar det så kostar det men det är ju bara såååååååååååååååååååååååååå läckert!!!!!!

kram

Nya projekt!!

Me like!!!!!

Vi har blivit med lekstuga! Hur kul är inte det!!!!!!!!!!!!!!!! Än är den inte på sin plats. Det tar lite tid att fixa till och i mit thuvud så finns ju hela minibyn på plats på vår baksida, ;)

Denn här ska få bli lekstuga till mina gulliganer!!!I min värd ska dessa dörrar vara stängda och det ska bli en dörr på sidan samt sågas för fönster. Men det är i min värld. Vi måste se om det är mäjligt att göra så utan att huset blir ostadigt eller hur man ska säga.

Men klart är iallafall att huset kommer målas vitt, vitt , vitt!!!! :)
Både invändigt och utvändigt!
På insidan är det tänkt att vi ska bygga ett loft oxå. Jag håller på att spåna på det just nu. Men samma där att vi måste se hur huset ser ut när vi byggt upp hela för att se om det funkar och blir så bra som vi tänkt,, (jag tänkt) ;)

Så nu letar jag efter inspiration efter hur det ska se ut inne i det lilla huset. :) Barnen måste ju oxå få lite att säga till om ... hahaha.
Men jag vill ha många glada färger och roliga prylar.

LIksom jag vill oxå ha ett loft. :)Och en form att köksdelDenna är ju bara såå underbar!! SYnd att den är så liten. Men det hade ju alltid gått att byga en större men nu valde vi att köpa en större, :)


Ja detta är lite av vad jag pysslar med nu,,

Förutom att jobba och at tjag rensar gillestugan och att jag har ett annat projekt på G... Men det berättar jag mera om nån annan dag!

kram kram