Vitt vitt vitt

Jag bara älskar det!!!! Men jag har inte lyckats få in det i mitt hem ... än... :) Eller vårt hem ska jag väl säga!! Vi har vä lganska mycket svart och vitt men just nu känner jag att nu har vi mycket att göra i huset! Vi har bott i huset i fem år!! FEM ÅR!!!!!!!!!!!! När gick dom åren???????? Och vad har hänt under dom åren??? Det kan vi g in på en annan dag men det har kommit till 2 små söta iallafall som röjer runt i mitt hus som skulle bli fint och vitt.. ;)

Men jag har hittat lite inspiration på nätet! Bilderna kommer från en sajt som heter www.vartnyahem.se
Jag har inte hittat denna sida tidigare men jag gillar den. Har inte hunnit kolla in den så mycket än så jag ska göra det framöver. Håll till godo med dessa inspirerande vita bilder!!!

Vad tycker ni? Är det inte snyggt?! Jag tycker jättemycket om när det bara är vitt men samtidigt så älskar jag det lite träiga insalget som jag ser det. Det ger lite mera liv tycker jag.

Bilder lånade från vårt nya hem.
Fotograf: Trine Thorsen
Stylist: Susanne Swegen

Jag kommer nog dit nån dag oxå.. TIlls vidare får jag hålla till godo med alla underbara inspirerande bilder och drömma mej bort.. :)

Nu ska jag röja lite i hemmet för idag kommer min söta syster och hälsar på några dagar.. Sweet!!! :)
Och sen ska jag klippa ut lite ugglor oxå..
SY och åter sy men det är ju bara såååååååååååååå roligt!!!!

Gå ut och skaffa er en bra dag!!!!

Kram

Bloggar jag läser

Jag läser ju en del bloggar lite nu coh då. Vissa läser jag i princip dagligen. Jag tänkte jag skulle lista några av de bloggar jag läser väldigt ofta.

Fru sätterlunds blogg

www.tesbrandt.bloggspot.com

Denna blogg hittade jag genom styleroom. Härlig tjej med grym inredningsådra!!! Hon fotar oxå och har ett sjukt snyggt hem!

****************

Jane the pain

www.janethepain.se

Driver en inredningsblogg och har nu startat upp för ett tag sen sin egen webshop med egen designade inredningsprylar. Hon har hur mycket snyggt som helst! Jobbar i plexi och gör oxå tapeter!! Har en mycket snyggt hem och massor med inspiration! Kolla in hennes webshop och sen är det bara att börja klicka hem. :)

*****************
Röda ting

www.rodating.blogspot.com

Pysseltjejen som kan allt tror jag!!!!!!!!!!! Jag bara älskar hennes ideer och pyssel och om jag bara kunde 1/4 av det hon kan skulle jag vara supernöjd!!!! Inreder i rött och vitt och det är bara sååååååååååååå snyggt!

**************
Linda Hallberg sminkblogg

www.lindahallberg.se

Tjejen kan allt inom make up tror jag och gör det såå grymt snyggt!!!!! Hon lägger upp bilder på sina egna make up för dagen och andra oxå för den delen!! I mina ögon sjukt duktig!!!!! Hon bloggar om make up och skönhet och blandar in lite andra småsaker emellanåt. En solklar favorit när det kommer till sminkinspiraton.

*******
Ja sen läser jag en hel del andra bloggar oxå men inte alls lika ofta.

Men det hinne rjag inte med idag för nu måste jag fixa till mig och iväg på jobb.
Jag tar dom en annan dag!!

kram på er

Badkar.. jag älskar badkar

Äntligen har vi nu hittat ett badkar!! Vi tänker ställa ett badkar nere i tvättstugan så tjejerna kan få bada på riktigt oxå. Jag vill iofs oxå bada men frågan är om jag kommer tordas bada själv därnere på kvällarna.. Tveksamt!!
Jag får helt enkelt träna på det, :)
Vi har ju letat efter badkar ett tag och eftersom det ska stå nere i tvättstugan som inte är renoverad så ville vi inte köpa ett dyrt och fint badkar för att ställa dit när vi inte ens vet hur vi vill att den ska se utän. Tanken är att ett badkar ska få plats där nere när vi gör om men  inte vilket badkar vi vill ställa in. Hursom helst ville vi då alltså inte lägga ner några pengar på ett badkar och jag tycker mej komma ihåg att får några år sen så var det inte alls några problem att hitta ett badkar.. Antar att det är därför det nu är skitsvårt att få tag på.. Men förgårr så kollade jag återigen blocket och där... DÄR fanns det äntligen!!!!!!!!!!!!! Superfint badkar till noll och ingeting i princip!!!!! Det är en liiiiten skrap på kanten efter ett skötbord men ananrs i topptrimm!!!!!!! Behövs bara skuras upp och in med det i tvättstugan till ynka priset av 200sek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love it!!! :) Precis som jag tänkt mej!!! Vi förstår fortfarande inte hur säljare kunde begära ebart 200sek men jag är otroligt tacksam att jag såg annonsen och dessutom fick chansen att köpa det, :) Men med ens så kommer ju tankarna bubblandes upp och hur ska vi bara kunna ställa ner detta i tvättstugan utan piff??????????????????????????!!!!!!!!!!! hahahaha jag kan inte anant än att skratta åt mig själv. :)

Men jag avluslutar med det ulitmata badkaret!!!!!!!!!!!!!!!!! Detta är ju bara helt udnerbart och sååå självklart. ;)


Don´t you just love it!!!!!!!!!!!!Och vem skulle kunna neka mej detta????? ;)