Bloggar jag läser

Jag läser ju en del bloggar lite nu coh då. Vissa läser jag i princip dagligen. Jag tänkte jag skulle lista några av de bloggar jag läser väldigt ofta.

Fru sätterlunds blogg

www.tesbrandt.bloggspot.com

Denna blogg hittade jag genom styleroom. Härlig tjej med grym inredningsådra!!! Hon fotar oxå och har ett sjukt snyggt hem!

****************

Jane the pain

www.janethepain.se

Driver en inredningsblogg och har nu startat upp för ett tag sen sin egen webshop med egen designade inredningsprylar. Hon har hur mycket snyggt som helst! Jobbar i plexi och gör oxå tapeter!! Har en mycket snyggt hem och massor med inspiration! Kolla in hennes webshop och sen är det bara att börja klicka hem. :)

*****************
Röda ting

www.rodating.blogspot.com

Pysseltjejen som kan allt tror jag!!!!!!!!!!! Jag bara älskar hennes ideer och pyssel och om jag bara kunde 1/4 av det hon kan skulle jag vara supernöjd!!!! Inreder i rött och vitt och det är bara sååååååååååååå snyggt!

**************
Linda Hallberg sminkblogg

www.lindahallberg.se

Tjejen kan allt inom make up tror jag och gör det såå grymt snyggt!!!!! Hon lägger upp bilder på sina egna make up för dagen och andra oxå för den delen!! I mina ögon sjukt duktig!!!!! Hon bloggar om make up och skönhet och blandar in lite andra småsaker emellanåt. En solklar favorit när det kommer till sminkinspiraton.

*******
Ja sen läser jag en hel del andra bloggar oxå men inte alls lika ofta.

Men det hinne rjag inte med idag för nu måste jag fixa till mig och iväg på jobb.
Jag tar dom en annan dag!!

kram på er

Kommentera inlägget här :