Man ska ha husvagn!!

Och vi har slagit till!!!!! På fredag får vi hämta vår lilla vagn. :) Det känns fantastiskt skojjigt och väääääääääääääääldigt vuxet. Liksom vixen poängen bara haglar in!!!
 
Jag hade just skrivit ett långt och fint inlägg men slant lite på tangenterna och allt är borta så jag går direkt in på lite bildbombning. :)
 
Eftersom tiden inte räcker till som jag vill så begränsar jag mej till lite shopping i form av husvagnsporslin dvs mekamin.. :) Jag har planer på vagnen men får hejda mej,
 
Jag är ju såld på RICE så det fick bli några tallrikar hemklickade fårn underbara Broarne, :)
Sen blir det IKEA för hela slanten-. Vad annat kan man göra då deras priser är outstanding!!!
TURKOST är sommarens färg.. :) Jag har som sagt klickat hem lite rice och sen har jag handlat lite på Willys och kommer handla på Ikea.. Sen får vi se.. :) man kan ju ta vissa saker hemifrpn oxå,, såklart men det är ju bara så skoj att få handla lite oxå.. :)
 
Så här kommer lite smakprov på vad som kan hamna i vagnen.
 
Först en liten titt på hur vagnen på ett ugnefär ser ut, Färger på dynor är inte lika men annars så ser det lika ut.
Har lånat bilder från nätet!
 
       
 
Så ser det ut innuti vår vagn.  Dessa bilder är lånade från nätet!
 
Nu till lite av vad som kan komma at flytta in i denna lilla vagn :)
 
  Dessa har ju redan fått en plats i vagnen.
Bilder från www.broarne.se
 
 
Vi måste ju ha nåt att äta med. :)  Ikea 12 delar för 49sek.
 
 
 
Ja av detta så är det ju det turkosa som kommer få flytta in. Det är väldigt bra rpiser på detta så det tycker jag är superbra!!! Slipper man lägga ut en förmögenhet på det. Så känner man för att byta ut det så har man inte lagt ut hur mycket som helst på det heller.
 
Men först så ska trappen hemma fixas.. Vi har målat och donat i helgen och rensat i gillestugan.. Känns riktigt bra att vi är igång.
 
Sen har jag jobbat på förskolan i veckan!! Såå sjukt roligt!!!!!!!! Och efter 1 dag så får jag höra hur bra jag är. :) Jag jag passar på att skryta lite men det är inte ofta jag hört det på slutet när jag jobbat ..
Så att får höra att man får en eloge för att man jobbar bra och att man är en klippa det värmer gott i hjärtat!! :)
 
Nä nu ska jag hänga tvätt!!!!!.. det är i dessa situationer som nu jag funderar över VARFÖR jag itne gjorde det på en gång fredrik sa till eftersom nu är det kolsvart ute och jag är sjuuuuuuuuuuukt mörkrädd.. Bäst att smida medan fredde är nere.. :)
 
Kram på er!!

Plastic is fantastic

Jag är helt såld på RICE produkter!!! Kanske inte helt alla .. Ibland blir det lite för plottrigt för mig men det mesta älskar jag.. Jag tycker dock inte riktigt att det passar in hemma hos oss men jag vill liksom få det att passa in.. Lika lite som det passar in hemma lika lite tycker jag priserna passar in,, hahaha,, Det är ju stundtals sjukt dyra saker.. Speciellt när det finns kopior i vissa lägen som kostar knappt nåt alls.. Men när de tkommer till dessa produkter som jag ännu inte hittat kopior på så blir jag ju lite småsur,, :)
Jag tycker ju att det är sååå underbara färger..

KOlla in nedan ,, och jag har ju hittat budget vs lyx alternativ oxå.. :)

 
Kolla in denna kanna från RICE. Pris 195sek
 
Budget: kanna från lagerhaus kostar 139 sek..
 
 
Håll med om att det är nästan så att man inte ser skillnaden.
 
 
Men blir man inte glad av denna bild så säg!!!! Jag kan snart inte hplla mej från att klicka hem det.
Tror att tallrikarna kommer klickas hem.. Sen hittar jag budget till lite annat.. :)
 
Jag ska bara försöka hitta några bra anledningar till varför jag ska ha dessa då det finns andra lite mer olika och tråkigare men BILLIGARE.... hahhahaha
 
 ha en underbar kväll!!! Tack för att du tittade in..
 
Kram