minnen från barndomen..

i dagarna har jag tagit in en sekretär som tillhört min älskade farmor och farfar. jag verkligen saknar dom!!!♡ den hade gulnat i färgen och var oxå målad brun på vissa ställen. jag vill ha den vit och så fick det bli. jag kommer trivas alldeles förträffligt..:) jag hoppas dom sitter i himlen och ler..

helvetesgapet....

men naaanting vad dåligt det gick på tentan idag!!!! Vad irriterad jag blir.. Jag visste på förhand att det inte skulle gå så bra men detta... suck... jaja det har vart mycket så jag skyller på det ,, Jag har trots allt försummat min familj och mina vänner,, hoppas jag har de kvar om 3 år oxå.. Nä men jag räknar med att jag nu kommer på fötter snart vad gäller studierna och att jag kommer in i plugglunket och kan lägga upp det så jag hinner med allt och alla.. men inte f'n är det enkelt!! Det är bara att rocka på och göra sitt bästa och räcker inte det då vette sjutton vad jag ska ta mej till..

Så tråkigt med text och text... Får bli så i detta inlägg,, ska nu avsluta plugganet för idag och umgås den lilla tiden det är kvar idag med mina stackars barn,, som gör det så in i helvete bra som står ut med en mamma som måste läsa en massa böcker hela tiden..

puss och kram

krama på varandra..

Halloween...

Runt om i butiker och på nätet börjar man förbereda sig för att fira halloween. Alla har sin verson av firande. Viisa har halloween fester med div spök och kusliga inslag. Det är oxå för många en tankens helg. Påminnelsen för de vi nån gång förlorat och saknar. Många tänder ljus på gravar och minns de fina minnen man har.
För mej är det bpda. Jag gillar att fira halloween, mer när jag var yngre än nu. Det har väl sina olika orsaker förvisso. Wikipedia säger så här om halloween;
Halloween eller Hallowe'en (från engelskans Hallow, "helgon", och e'en (kortform av even), "afton")[1] är en högtid som i sina ursprungsländer firades den 31 oktober. Halloween har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via USA, dit många irländska emigranter kom under 1840-talets svält- och nödår, slog den igenom i Sverige under 1990-talets andra hälft. Där firas den inte sällan även på andra dagar, som helgen före Allhelgonadagen eller Allhelgonaafton. Även andra dagar kan förekomma.

En Halloweentradition bland barn är att klä ut sig i spökkostymer, och gå runt i kvarteret för att be grannarna om bus eller godis, liknande den påsktradition med påskkärringar som finns i Sverige. Det svenska Halloweenfirandet kan ses som etablerat, och omsätter varje år cirka en miljard kronor i Sverige.

Sverige omsätter groteska pengar i denna helg. Men så är det väl iofs runt varje sk stor helg.

Jag har hittat lite smågodis kring halloween hos hm.com. De är såå sött och fint.
Bilder tagna från hm.com och vil ni ha mer info gå in på deras hemsida. :)
Hej hopp... nu fortsätter jag att plugga inför mina två tentor..