välkommen 2016

Vi hade i år bjudit in till nyårsfest hemma hos oss! Vi blev till slut lite fler än från början vilket jag bara kände var sååå himla skoj!!! och en sån härligt början på året så hoppas jag bara att resten av året följer med på samma sätt.. barnen lekte och var nöjda och vi vuxna var oxå nöjda och hade supermysigt. jag älskar ju att fixa och trixa lite så här är lite bilder från hur det såg ut.. gott nytt år!!! och god fortsättning på det nya året!

face your fears

eller hur jag ska se på det.. igår kom mina slalomskidor hem,, Ja.. vad ska jag säga,,, det här med att köpa begagnat... hahahahahaha.... jo det tycker jag är bra men jag är ju en grinig person som vill köpa fina begagnade saker.. :) speciellt om jag ska ha det ett tag och det ska jag ju med mina slalomskidor.. Men dessa kommer passa mej nu när jag kommer känna mej för och för den summan av pengar så får det vara bra. Men jag känner mej som en liten brat snorunge.. eller som min bild av en snorunge som är sjukt bortskämd.. Men man ska väl få ha I-landsproblem ibland oxå i denna värld även om jag faktiskt gör bra saker för andra oxå. :) Men nu är jag redo i backen, jag saknar stavar men så får det vara ett tag till. I helgen sticker vi till backen och åker årets första åk om det är bra väder. känns pirrigt och spännande.. vi får se om jag kommer hem utan något brutet ben, Jag ska ju tordas hänga på mina barn som åker som galningar... hahahaha... annars så tycke rjag att det går bra med plugget.. Jag fokuserar mera på mig själv och det jag vill istället för att lägga energi på energitjuvar och snorungefasoner.. Jo dom finns fortfarande kvar.. men som sagt nu fokuserar jag på de vänner jag har i skolan som vill vara mina vänner och jag känner mej mer än nöjd!!!!

Paper...

Visst är det skönt med jullov!!! Mitt jullov har vart härligt. Spenderat med familj och vänner och mot slutet ska jag erkänna att då tror jag nog barnen längtade efter lite mer kompisar.. Denna jul och nyår så kände jag att jag ville fokusera på min familj och vänner så jag lät "jobbet" vara under mina lediga dagar kring jul och nyår.. såhär i efterhand kan jag villigt erkänna att det var visserligen allt värt det men huga så stressad man känner sig nu när allt ska skrivas ihop i ett nafs som det känns.. men skam den som ger sig och snart är jag klar! Var upp på universitet för lite dans och dram a samt utelek,, Oj så kallt det är ute.. även om vi klätt oss och sen sprang och roade oss , vilket ar sjukt roligt , så blåste det småspik!!!! men snart så kan jag skicka in mitt paper och fokusera på nästa kurs som startar på måndag. tjing!!