Hon sa JA..

En underbar helg har susat förbi... Underbara Susanne och hennes fina Erik har äntligen sagt JA till varandra!! De3t var såååå vackert och fint och solen sken lika mycket som paret lös och mös!!!!
Festen var super och maten helt sagolik!!! sååå gott.. :)
S var sååå vacker och hon är vard allt och lite till..

Jag väntar med att lägga upp en bild tills paret själva lägger upp nåt.. :)

Nu stundar upploppsraka för med och F!!! Vi har lite att stå i fortfarande och jag kommer ev att börja jobba mitt i all röra så nu blir det hektiskt.. det vill jag lova..

sprit ska beställas och blommor.. rocka på!!!!!!!

kram kram

tiden rusar iväg..ja nu rusar dagarna förbi.. Igår hade vi möhippa för en av mina äldsta ( ja inte till ålder då men) underbara och bästa vän Susanne. Det gick bra om det inte var aför en behandlig vi bokat som företaget bokade fel.. det var lääääääääängesen jag var såååå irriterad och arg.. Kokade.. Men vi badade och åkte rutchkanor så jag tror vi hade mer skoj i slutänden iallafall.. :) Jag hoppas b2b hade skoj för hon är värd allt skoj i hela världen!!
Underbar människa är du!!!

Ja mina dagar är räknade och har väl hyfsad koll men ändå inte alls.. Ska sätta mej ner med festprogrammet och sen presentationen av gästerna..  Måste ner på ikea och fixa... jag får panik och ångest.. men det ska gå...
jag är ju en sån kontrollfreak så det är jobbigt, det ska jag erkänna,

Men hur som helst så kommer vi bli gifta... Våra förlovningsringa kom idag.. spännande.l Nu väntar vi bara på min ring,, :)

kram kram