PANG!!!! Rakt in i fällan!!!
Gick jag i helgen!!!! Så det bara small om det!! I dubbel bemärkelse!!!  Mina vänner har dock fått inse att det inte var så lätt att få mig dit dom ville...

Jag pratar om att jag i helgen blev möhippad!!! Hur kul som helst!! Jag trodde ju jag skulle ner till min underbara isabell och parta och grilla och umgås med barnen!! Men ICKE!!

Olivia blev sjuk på fredagen och sen Elvira precis innan jag for med brudarna!!! Snacka om att ha tankar åt alla håll...  Jag har lite dåligt samvete att inte kunna ägna 100% till möhippan då Fredrik var ensam hemma med två små..  Iallafall så kände jag som på mig i duschen men tänkte att nä det kan itne vara så,, Fråga mej inte varför.. jag gör sånt ibland... Men eftersom jag tänkte att Näää jag ska till kramfors så tog jag en enkel dusch och tänkte att jag ska varken visa ben eller nåt annat denna helg.. VAD JAG MISSTOG MIG!!!!!!!!!!

Så om ni som var med på möhippan läser min blogg så var det inte min mening att förstöra moment "box"... Jag sa iofs att jag kunde ta det senare men det kom inte på tal igen..

Jag har fått prova sluka eld, gå på glas (fast jag hatar att vara barfota så jag fuskade med sockar) jonglera med 3 bollar, slå sönder en planka... Hur skoj som helst!!! Åt myyyyyyyycket god mat på Kajen!!!
Sen åkte vi in till stan igen och var i vippen på mitt gamla jobb.. Såg på när en annan prinsessa fick sin prins,, Inte ett öga tort,, Huga vad jag höll igen så jag inte skulle grina ihjäl mig,,
Sen fick jag en make over och såå nöjd,, :) OM man nu får säga så om sig själv,, Min underbara vän E kan det där med att få fram det!!!! Vi åt underbart god mat som min fantastiska vän I lagat.. sen blev det utgång.. Men innan det så hann vi in en sväng på stadshotellet för lite musiktävling.. Bridezillas förlorade ,, Jag fick sjunga A B C... Om det lät bra????!!! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ,  hahahaha,, som om inte det var nog så kan jag nu stoltsera med att ha sjungit lite duett med allas vår skilda världar Daniel.. Alias bengt dahlqvist.. kan säga att det lät INTE på långa vägar bra,, Men skoj var det iallafall fast man nu skämt ut sig för halva Övik..

Jag hade väldigt trevligt och tacka från det djupaste av mitt hjärta mina vänner som fixat och trixat och ville vara med och göra min möhippa sååå bra!!!!!!!! TACK!!!!!

Jag hoppas nu att alla ni får det skoj på mitt bröllop så jag kan "betala" tillbaka lite med en sjuhelvetes fest!!!

Jag höll ju tillbaka lite pga att barnen var sjuka,,,

Bilder har alla andra utom mej,, ÄVEN sångbevis,, Hujeda mej,, hahahahahahahaaha

Kram och take care

nedräkningen har verkligen börjat..Nu har det verkligen börjat.. Jag har stor panik och är nog en sann bridezilla.. Även om ingen i min närhet påpekat det så sa min m2b när en kompis frågade om just detta att ja det är hon,, Antar att mina bröllopsnerver plus mitt kontrollbehov gör sig påmind nu!! Jag har tusen saker kvar att göra.. eller rättare sagt VI har.

Våra ringar går iväg på beställning under helgen och tar som max 3 veckor att få hem vilket jag är mycket näjd över!!! Jag får den precis som jag vill till ett bra pris dessutom och Fredrik får precis som han vill .. :)

Blommorna är jag ännu velig på ,, eller det är egentligen det att jag inte vill betala det som dom tycker att det kostar.. Jag kommer ju inte att spara min bukett mer än att den torkar och när den är ful kastas den så jag tycker inte att det ska kosta så mycket då,, Lägger hellre pengar på annat.

Underkläderna är inte spikade heller,, DÅ jag inte på långa vägar gått ner det jag vill så vill jag heller inte köpa nåt nytt.. Elelr jag kommer ju inte ha så raffiga underkläder direkt för där vill jag bara ha " shape in & up" så att säga.. Så det blir tråk bar adet håller in och upp.. hahahaha..

Knappar till min klänning har jag inte heller hittat,, ska beställa några och se om dom duger men priset är inge vidare och lägga ut några hundra på att byta knappar känner jag liksom inte för.. Älskar detaljer men det får vara nåt stopp på saker och ting..

Idag gjorde jag klar bordsplaveringslapparna.. Det var inte så avancerat men det är ändå saker som ska göras..
Festprogrammen ska börjas på och div andra 100 saker..

Ska oxå beställa tid hos frisör för mina tärnor och ev en back up på min make.. Jag hoppas verklgien inte behöva det men eftersom min underbara söta vän E kanske kommer föda sin lilla pojke samtidigt så vill jag ha en back up.. jag kan visserligen lägga den själv men ,,

.. Ganska roligt att det är mycket på G,, Det har liksom gjort att jag kan räkna ut en hel del som kan komma att hända under sommaren,, Tycker det är riktigt skoj att gå och klura på.. hihihihi,,,

Ny telefon måste jag desstuom ha.. Men VAD/VILKEN???? finna en uppsjö av olika val, Återkommer till den biten senare..

Dukningen!!! I stort sett så har jag den kalr men ska provduka en sista gång,, Är såå tacksam till min söta vän S som för övrigt snart gifter sig själv att jag får låna porslin att provduka med,, TACK!!

Nä nu är det dags att fortsätta planera samt att ta hand om min lilla sjukling som fått feber.. Kräkts lite men vet inte vad det är,, vi får se hur natten ter sig.. Fredrik är på företagsjippo.. Hmmm så typiskt att det skulle ske samtidigt.. Och långt borta är han oxå .. Men det kommer gå bra.. om några timmar är han hemma.. :)

Över and out!!!

Bridezilla

Sommaren då allting hände!!!


Ja det är precis som det låter!! Vi har huuuuuuuuur mycket som helst att göra i sommar.. Men det är bara roliga saker!!! Dock finns det ett och annat litet svart hål som man kan tycka vad man vill om men...

Jag försöker nu att få klart hemma inför besöket från min syster!!! Längtar sååå!!!

Sen så jagar jag vissa saker till min klänning.. Det verkar kört,, hahahaha

Sen har jag massor med saker jag ska fixa inför bröllopet,, Massor med pappersgöra..
Men jag ska hinna med det på nåt vis,, Så är det bara!!! Nu läggs den högre växeln in och jag ska ta hjälp av min underbar syster. Men hon ska inte bara behöva jobba när hon är här.. Hon är här för att få bli ompysslad så det ska jag se till att hon blir..

Nu har jag lust att bara sova men hostan gör sig påmind och allt annat..

Jag vill bara passa på att påminna er alla om att ni har underbara vänner!!!!!!!!! Tänk på det!!!! Ta hand om varandra!!!

natti nattti