B-day is coming up..

Jo det sägs att jag fyller år snart. I detta år så kommer jag vara påresande fot dagen jag fyller år. När man blir äldre så blir ju inte födelsedagen i samma fokus som den är när man är mindre men inte tycker jag att det är mindre skoj för det. Men jag uppskattar att man får träffa sin familj mera nu. Men visst älskar jag att få presenster.. VEM gör inte det????????????
så i år ska vi fira min dag med att flyga och sen fika med en god tårtbit för att sen avsluta dagen med en mgod middag och grönan, :) Jag är nöjd. :) På onsdagen så tar jag hem de som vill äta tårta hos oss. :)
Så nu är det nog lika bra att masas sig iväg och baka. :) Men baka är skoj! Det får bli ikväll.. Nu ska jag njuta av att det är tyst i huset och bara surfa runt på mina favvobloggar och sidor..

Sen så är det ju ett annat födelsedagsbarn på G oxå.. Men där fylls det jämt så den presenten ska letas oxå.. hihi

kram på er alla.. !!

Man ska ha husvagn

Har nyss kommit hem från en veckas husvagnssemester med bästa Helen och familj. Vi har haft trevlig med surr och skratt och bad och mys och kvalitetstid med familjen! Och bråk såklart.. hahahaha
Tjejerna bara älskade det!!! Elvira ville INTE åka hem. Vi hyrde en vagn eftersom vi inte har en egen och det blev kanonbra! Varken Fredrik eller jag är nån husvagnsfreak men sannerligen gav det inte mersmak..??? Vi har ju pratat om det tidigare men tanken på att åka bil och bil och bil är inte så skoj och visst fick vi det bekräftat.. Och Elvira gillar inte att åka bil. Efter 2 timmar så vill Elvira inte åka mera. Men ändå.. Vi ska ta oss en riktig funderare nu och se om vi vill köpa en egen .. För visst hade vi det mysigt och trevligt. Och flera av våra vänner har antingen vagn eller husbil. Så det skulle vara skoj att sammastråla för lite umgänge nån gång. Tycker mej se fler och fler unga (för tilld en skaran ser jag mig själv fortfarande) köpa husvagn nuförtiden.. En trend måhända????
Bilder skulle jag gänra lägga upp men eftersom vi glömt vår kamera hemma så fick Moa knäppa kort så vi får se om vi får över några kort.. :)
Nu väntar en semester vecka kvar sen börja allvaret igen. Barnen tillbaka på förskolan och vi på jobbet. SJälv vet jag iofs inte hur länge jag får jobba men en vecka finns iallafall uppskrivet. :)

Men nu ska jag börja cykla till jobbet igen!!! Jag gjorde ett bra jobb innan semestern med att äta rätt och jösses vad jag mådde bra.. Sen kom campingveckan och jag slarvade och vips på en gång får jag ont i magen och mår skit!!!!!
Varför kan ajg inte lära mej,, Men nu måste jag det för jag vill måå bra!!!

Nu ska jag kika runt lite på mina favvobloggar.. sen städa..

må gtt och lev väl..

kram

onepiece .. mys på 70 talet går igen
Vad jag förstår så var det poppis med en onepiece på 70 talet.. vad den hette på den tiden ahr jag ingen aning om men jag vill ha en själv.. :) Jag verkligen tycker dom ser såå mysiga ut och vissa riktigt snygga. Har vart på semester nu en vecka och sett folk gå omkring med dessa. :)
Jag funderar nu på att sy en egen. Så svårt kan det ju inte vara. Jag har ju sytt tidigare och har hittat ett mönster på stoff och stil och tyg för itne så dyr penging. En onepiece kostar ju från 1100sek och det är lite dyrt tycker jag, Funderar tom att sy en till tjejerna oxå.. Kanske detta är 2000 talets camping overall??? :) Men jag tror verklgien dom är kanonsköna att gå omkring med... FÅr se om jag får tiden till att sy en .. Och med den beslutsångest jag fötts med så lär det ju ta åratal inna jag ens bestämt mej för vilken färg jag vill ha.. Kanske ska jag ta och köpa en billig billig fleece filt och sy en looka alike för att se hur det blir.. får se,, :)
jag bjuder på lite bilder på dessa skönheter.. :) Vad tycker du om dessa???

bilder från onepiece.com

Jag gillar den svartrandiga och den grå men oxå den rosa helfärgade...

Syr jag en lovar jag att lägga upp en bild..

Kram på er