Barnfri helg!!!


Helgen som vart har vart min och min älsklings första helg tillsammans som barnfria.. Läskigt men sååå underbart!!!

Vi hade turen att få åka med våra gulliga vänner S&E.. Sen så på fredagen var vi och åt på deras favvohak PONG.. Mycket god mat!!!! Rekommenderas.. Sen så gick vi en sväng på stan och glömde precis bort allt som vi SKULLE och som vi BESTÄMT att vi skulle göra.. Jaja.. så kan det gå.. Men fredagen avslutades med lite ost och kex och sen sov vi från 21.00 - 09.00 .. Så tillbringas första barnfria kvällen som småbarnsförälder.. :) MEN så skönt det var att få sova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördagen tillbringades på Grand Hotel.. Deras bröllopsmässa som var vårt syfte med resan.. Vi blev besvikna på mässan faktiskt.. Visst vi visste det skulle bli mycket lokala grejer men det var liksom för mycket.. Dukning hade dom nog glömt totalt.. Känner att man skulle kunnat göra det såå mycket bättre.. Kanske har dom blivit hemmablinda för i år skulle dom fira 10 år och sen dessutom prinsessbröllops år...






Vi passade på att äta en lunch på verandan.. 500sek för två räksallad med isvatten,, JOJO!! hihi.. Men räksalladen var UNDERBAR!!

Efter mässan så tog vi en paus och vilade lite innan det bar iväg på Jensens Böfhus för 3 r med öl.. 670sek gick det kalaset på.. Hyfsade prisskillnader.. ;)
Mätta och belåtna kantade vi vidare till Isbaren,, Så coolt.. ;) Kallt så i i norden men skoj var det,, TOg en kryptonit drink tror jag bestämt,, blev alldesl självlysande och grön och fin,, hihi

Avslutade kvällen med en drink på skybar.. Trevligt ställe längst upp på hotellet.. :)

SÖndagen var lugnt.. tidigt plan hem för att träffa våra små ölskade underbara tjejer... Vi var ju hyfsat nyfikna på hur farfar & farmor hade det.. Var dom helt slut på???

Barn och farföräldrar hade haft det kanon och vi likaså.. EN underbar kanonhelg helt enkelt!!!

Längtar redan till nästa!!

Iofs så får vi barnvakt den 5 feb igen då det är dags för schlageryra.. Vi går på genrepet detta år.. :)

kram på er!!!

Kommentera inlägget här :